Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2013 | 13157 vizualizari

 

este o mancarica delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de iepure(partea superioarA)
  • 1 cutie de ciuperci
  • marar
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica alba
  • piper,sare,boia dulce,busuioc,oregano
  • 1/2 pulpa de rosii decojite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor:

Iepurele l-am fiert la inceput in ciorba si am pastrat si zeama. Ceapa se pune la calit in ulei de masline, adaugam si usturoiul taiat marunt si ciupercile scurse de apa. Dupa ce s-au calit cateva minute se adauga pasta de rosii, se amesteca bine si se adauga intr-un vas termorezistent, adaugam si iepurele punem zeama care am pastrat-o si dam la cuptor pentru circa 40 minute. Cand e totul gata se presara marar proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iepure inabusit - Braised Rabbit